عایق های الکتریکی
عایق های الکتریکی، در پکیج تجهیزات برقی صنعتی 1 با قیمت کل 50 هزار تومان قابل خریداری می باشد. این پکیج شامل 10 محصول متفاوت است.
شماره مجوز ارشاد: 057504-02679-8
عایق های الکتریکی
به طورکلی در سیستمهای الکتریکی و الکترونیکی، مواد مختلف از نظر هدایت الکتریکی به سه دسته مجزا تقسیم میشوند: مـواد رسانا یا هادی، مـواد نیمه رسانا یا نیمه هادی و مواد عایق.
مواد عایق را از لحاظ شکل ظاهری میتوان به سه دسته عایقهای جامد، مایع و گاز تقسیم کرد. از عایقهای جامد میتوان میکا، فیبر استخوانی، PVC یا پلی وینیل کلراید و XLPE یا پلی اتیلن کراس لینک را نام برد. PVC که در صنعت به آن پروتودور نیز گفته میشود، در ساختمان عایق هادیها و کابلهای فشار ضعیف و XLPE نیز در ساختمان عایق کابلهای فشار قوی مورد استفاده قرار میگیرند. روغن در ترانسفورماتور قدرت و کلیدهای فشار قوی پر روغن و کم روغن، نمونه ای از عایق مایع است. از معروفترین عایقهای گازی شکل، میتوان گاز SF6 را نام برد که در ساختمان کلیدهای فشار قوی و نیز پستهای GIS به کار برده میشود. ضمن اینکه هوا، نیتروژن، هیدروژن، هلیوم و دی اکسید کربن نیز از انواع عایقهای گازی شکل هستند.
عایق های الکتریکی ایدهال عایقی است که هیچگونه جریانی را از خود عبور ندهد. اما در عمل، تمامی مواد از جمله عایقها مقداری جریان از خود عبور میدهند که البته میزان این جریان برای عایقها بسیار کوچک است. یکی از مشخصههای یک عایق خوب، عبور میزان اندک جریان از درون آن است. همچنین یک عایق خوب باید بتواند ولتاژ اعمالی را به خوبی تحمل و در اثر آن خواص عایقی خود را از دست ندهد.
سر فصل های نرم افزار عایق های الکتریکی شامل این مواردند:
1.کلیات
2.رفتار عایق تحت ولتاژ اعمالی
3.خواص کلی عایق ها
خواص و مشخصات فنی عایق ها
4.خواص و مشخصات فنی عایق های جامد
5.خواص و مشخصات فنی عایق های مایع
6.خواص و مشخصات فنی عایق های گازی
7.عوامل موثر بر عملکرد و طول عمر عایق ها
تست های متداول بر روی عایق ها
8.تست مقاومت عایقی
9.تست اندیس پلاریزاسیونpi
10.تست دی الکتریک روغن
11.تست تحمل ولتاژ اعمالی یا Hipot
دستگاههای تست عایقی عایق های الکتریکی
12.دستگاه مگر
13.دستگاه تست Hipot
14.دستگاه تست دی الکتریک روغن
15.حفاظت در برابر عناصر خارجی
16.رعایت نکات ایمنی در هنگام آزمایش ها