منابع تغذیه اضطراری
منابع تغذیه اضطراری، در پکیج تجهیزات برقی صنعتی 1 با قیمت کل 50 هزار تومان قابل خریداری می باشد. این پکیج شامل 10 محصول متفاوت است.
شماره مجوز ارشاد: 057504-02679-8
منابع تغذیه اضطراری
باتریها را میتوان تنها تجهیزات عملی دانست که امروزه برای ذخیره انرژی الکتریکی به کار برده میشوند. یکی از مهمترین موارد استفاده آنها، ذخیره انرژی الکتریکی برای UPSها و اینورترها به منظور ایجاد منابع تغذیه اضطراری بدون وقفه در هنگام قطع برق یا اشکال در شبکه توزیع است.
از معمولترین انواع باتری که در مجتمعهای پتروشیمی و در Substationها برای ذخیره انرژی در سیستمهای مبتنی بر UPS و یا در سیستمهای مبتنی بر دیزل-ژنراتور مورد استفاده قرار میگیرند را میتوان موارد زیر را ذکر کرد:
1.باتریهای Lead-Acid: باتریهای اسیدی از قدیمیترین و ارزانترین انواع باتریها بوده و از این رو از مقرون به صرفهترین انواع برای سیستمهای UPS هستند.
به طور معمول زمان شارژ بین 8 تا 16 ساعت طول میکشد. .طول عمر آنها در حدود 200 تا 300 بار شارژ و دشارژ است که دماهای پایین میتواند این میزان را کاهش دهد. معمولا دمای 20 درجه دمای مناسبی برای کارکرد باتری به حساب میآید.
باتریهای اسیدی کمترین دشارژ خودی را در انواع مختلف باتری دارا بوده به گونهای که در یک سال تنها 40 درصد از شارژ آن کاسته میشود.
2.باتریهای نیکل-کادمیوم: این نوع از باتریها برای کار در شرایط سخت مناسب بوده به گونهای که در مقایسه با سایر انواع باتریها جریانهای شارژ و دشارژ بیشتری را میتوانند تحمل کنند. باتریهای نیکل-کادمیوم شارژ سریع را به شارژ آرام ترجیح داده و به طور کلی برای ماندن طولانی مدت زیر شارژ مناسب نیستند.
عمر این باتریها بیشتر از باتریهای اسیدی بوده و در شرایط مناسب میتوانند تا 1000 شارژ و دشارژ را تحمل کنند.
در صورتی که باتری به طور مداوم به طور کامل دشارژ و سپس شارژ نشود، ظرفیت آن به طور قابل ملاحظهای کاهش مییابد. باتریهای نیکل-کادمیوم در دماهای پایین از عملکرد بهتری نسبت به باتریهای اسیدی برخوردار میباشند.
سر فصل های نرم افزار منابع تغذیه اضطراری شامل این مواردند:
مقدمه
UPS
- UPSهای DC
- UPSهای AC
- Off-Line UPS
- Line Interactive UPS
- On-Line UPS
- انواع خطاهای UPS
دیزل-ژنراتور
- آشنایی با اجزاء و ساختمان
- سرویس و نگهداری
- عیبیابی
باتریها
- کلیات
- سرویس و نگهداری
- نکات ایمنی
نیازسنجی و اولویت بندی مصارف
برآورد توان مورد نیاز
انتخاب محل مناسب جهت استقرار
نحوه در سرویس قرار دادن منابع تغذیه