موتور القایی
موتور القایی، در پکیج تجهیزات برقی صنعتی 1 با قیمت کل 50 هزار تومان قابل خریداری می باشد. این پکیج شامل 10 محصول متفاوت است.
شماره مجوز ارشاد: 057504-02679-8
موتور القایی
موتورهای القایی الکتریکی وسایلی هستند که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل میکنند. این موتورها در چهار نوع کلی DC، آسنکرون یا القایی، سنکرون و مخصوص وجود دارند. در این میان موتورهای القایی به دلیل سادگی ساختمان آنها، قابلیت اطمینان بالا و نیاز کم آنها به تعمیرات، از کاربرد گستردهای در صنایع برخوردار شدهاند.
این موتورها بسته به نوع تغذیهشان در دو نوع سهفاز و تکفاز تولید و در بازار عرضه میشوند. موتورهای القایی سهفاز معمولا در صنایع و در توانهای بالا در دو سطح ولتاژ فشار ضعیف و فشار متوسط مورد استفاده قرار میگیرند، در حالی که موتورهای القایی تکفاز بیشتر در توانهای کوچک ساخته شده و قدرت آن ها از 5/7 کیلووات بالاتر نمیرود. در صنایع پتروشیمی معمولا موتورهای الکتریکی با ولتاژ تغذیه 400 ، 690، 3300 و 6300 ولت به عنوان محرک پمپها، فنها، آسیاب مواد، کمپرسورها و… مورد استفاده قرار میگیرند.
از موتورهای DC با تحریک سری و با ولتاژ تغذیه DC 110 ولت نیز برای شارژ فنر دژنکتورهای فشار متوسط و فشارقوی استفاده میشود. از موتورهای مخصوص نیز در پارهای از موارد نظیر تنظیمکننده موقعیت یا پوزیشن در تنظیم سوخت سیستمها و شیرهای کنترلی استفاده میشود.
همانند بسیاری از تجهیزات دیگر که در صنعت مورد استفاده قرار میگیرند، استفاده از موتورها، نصب و راهاندازی آنها، بهرهبرداری، تعمیر و نگهداری و حفاظت آنها مستلزم رعایت نکات فنی خاصی است که در کار با این موتورها باید مورد توجه قرار گیرند.
سر فصل های نرم افزار موتور القایی شامل این مواردند:
1.کلیات
آشنایی با موتورهای القایی
موتور القایی سه فاز
2.ساختمان
3.اساس کار
4.کنترل سرعت
5.راه اندازی موتور القایی سه فاز
موتور القایی تک فاز
6.ساختمان
7.اساس کار
8.مشخصات فنی و عوامل موثر بر عملکرد الکترو موتورها
حمل و نصب و راه اندازی
9.نکات مهم در حمل و نصب
10.آزمایشات راه اندازی
بهره برداری از موتورهای الکتریکی
11.بازرسی،سرویس و نگهداری
12.تمیز کاری
آزمایشات و عیب یابی موتورها
13.روش های عیب یابی
14.آزمایشات دوره ای موتورهای القایی
حفاظت از موتورهای القایی
15.روش های حفاظت
16.تجهیزات حفاظتی و تنظیمات آن ها