نقشه خوانی الکتریکی
نقشه خوانی الکتریکی، در پکیج تجهیزات برقی صنعتی 1 با قیمت کل 50 هزار تومان قابل خریداری می باشد. این پکیج شامل 10 محصول متفاوت است.
شماره مجوز ارشاد: 057504-02679-8
نقشه خوانی الکتریکی
در یک واحد صنعتی، قبل از اجرا و پس از طراحی، در حین اجرا و پس از آن، اطلاعات بسیار زیادی در اختیار کارفرما قرار می گیرد که این اطلاعات در قالب نقشه ها، متون، جداول و … ارائه می شوند. به این اطلاعات اسناد و مدارک گفته می شود. در متون و استانداردها معمولا از عنوان Document برای این منظور استفاده می شود. طبق استاندارد IEC،به میزانی از اطلاعات ثابت یا ساختاریافته، که به عنوان یک رابط بین سیستم و انسان قرار میگیرد، Document یا سند گفته می شود.
اسناد و مدارکی که در رابطه با سیستمهای برق یک مجتمع مورد استفاده قرار می گیرند، انواع و شکلهای مختلفی دارند. این انواع معمولا به نحوه ارائه اطلاعات در آنها مربوط می شود. یک نقشه، یک دیاگرام، یک فلوچارت، یک جدول میتواند نمونه ای از این موارد باشد. همچنین محیطی که اطلاعات در آنها ارائه می شود نیز می تواند متفاوت باشد. یک سند میتواند به شکل یک نقشه چاپ شده روی کاغذ، یک فایل کامپیوتری، یک میکروفیلم و مواردی از این دست باشد. برای افرادی که در مرحله نظارت، اجرا و بهره برداری در یک محیط صنعتی مشغول به کار هستند، آشنایی با انواع این مدارک و اسناد، آشنایی با نحوه استفاده از آنها و دستیابی به اطلاعات لازم، از اهمیت به سزایی برخوردار است.
در نرم افزار نقشه خوانی الکتریکی پس از طبقه بندی انواع اسناد و مدارک مورد استفاده در بخش برق، به معرفی کلی آنها پرداخته شده، همچنین نحوه ارائه اطلاعات در هر یک شرح داده می شود. با توجه به اهمیت حفظ و نگهداری اسناد، مباحثی نیز راجع به نحوه نگهداری از اسناد نیز ارائه خواهد شد.
سر فصل های این نرم افزار شامل این مواردند:
1.مقدمه
2.ساختار استاندارد اشیاء
3.ارائه مطالب در اسناد
انواع مدارک و اسناد
diagrams
4.کلیات
5.نحوه ارائه مطالب در دیاگرام ها
6.علائم ونشانههای مورد استفاده در دیاگرام ها
7.Drawings
8.Tables
9.Charts & Graphs
انواع مدارک برقی از نظر کاربرد
10.مدارات فرمان
11.مدارات قدرت
13.سیستم روشنایی
14.سیستم حفاظت کاتدیک
15.نگهداری انواع مدارک